GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben

Csiszár Jolán: GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben. (2020) [Prezentáció]

[thumbnail of Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás] Prezentáció (Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás)
GMO 6. ea 20200326 Élelmiszerbiztonság honlapra.pdf
Hozzáférés korlátozott: Csak SZTE eduID-val rendelkezők [Videós segédlet]

Letöltés (35MB)

Angol cím

GMOs, ingredients originated from GM plants in food

Oktatási anyag típusa: Prezentáció
Angol cím: GMOs, ingredients originated from GM plants in food
Dátum: 2020
Oldalszám: 82
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: prezentáció
Tananyag szervezettségi szintje: önálló téma, tanóra
Tipikus tanulási idő: 1 nap
Célcsoport:
Hallgató típus
Szak típus
BSc/BA
nappali
Feladatcél: Alapvető ismeretek a GMOk előfordulásáról mindennapjainkban
Szerzői jog birtokosa: Csiszár Jolán
Tanszék, intézet: Növénybiológiai Tanszék, Biológia Intézet
Kar: Természettudományi és Informatikai Kar
Szemeszter: 2019/20/2
Kurzuskód: BBNx1E-00003
Kurzusnév: genetikailag módosított organizmusok
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.18. Egyéb biológiai témák
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.18. Egyéb biológiai témák > 01.06.18.04. Alkalmazott biológia
Feltöltés dátuma: 2020. Már. 26. 10:37
Utolsó módosítás: 2020. Már. 26. 10:37
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2753
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet