Élelmiszertechnológiák : 1. köt. : állati eredetű alapanyagokat feldolgozó élelmiszertechnológiák

Véha Antal and Szabó P. Balázs and Bakos Tibor Ernőné and Csanádi József and Zakupszki Zita Boglárka and Zsarnóczay Gabriella and Gyimes Ernő and Csercsics Dóra and Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák : 1. köt. : állati eredetű alapanyagokat feldolgozó élelmiszertechnológiák. (2019) [Note, textbook]

[img]
Preview
Text
Élelmiszertechnológiák jegyzet.pdf

Download (7MB) | Preview

English title

Food technologies

Item Type: Note, textbook
English title: Food technologies
Date: 2019
Number of Pages: 129
Language: Hungarian
Pedagogic Type: note, book
Projects: EFOP-3.5.1-16-2017-00004
Subproject: AP1, AP2
Subtopic: AP1_MK, AP2_MK
Faculty: Faculty of Engineering
Additional Information: Bibliogr. a fejezetek végén ; ill.
Uncontrolled Keywords: élelmiszeripari technológia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2019. Aug. 22. 13:22
Last Modified: 2019. Aug. 22. 13:22
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2192

Actions (login required)

View Item View Item