Élelmiszertechnológiák

Véha Antal and Szabó P. Balázs and Bakos Tibor Ernőné and Csanádi József and Zakupszki Zita Boglárka and Zsarnóczay Gabriella and Gyimes Ernő and Csercsics Dóra and Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Note, textbook]

[thumbnail of Élelmiszertechnológiák jegyzet.pdf]
Preview
Text
Élelmiszertechnológiák jegyzet.pdf

Download (7MB) | Preview

English title

Food technologies

Item Type: Note, textbook
English title: Food technologies
Date: 2019
Number of Pages: 129
Language: Hungarian
Learning Material Type: note, book
Related URLs: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13257
Projects: EFOP-3.5.1-16-2017-00004
Subproject: AP1, AP2
Subtopic: AP1_MK, AP2_MK
Faculty: Faculty of Engineering
Additional Information: Bibliogr. a fejezetek végén ; ill.
Uncontrolled Keywords: élelmiszeripari technológia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2019. Aug. 22. 13:22
Last Modified: 2020. Nov. 24. 10:33
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2192

Actions (login required)

View Item View Item