Szerző: " Csiszár Jolán"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 5.

Csiszár Jolán: GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben. (2020) [Prezentáció]

Fehér Attila; Csiszár Jolán; Pécsváradi Attila; Ördögné Kolbert Zsuzsanna: A növények élete : egyetemi jegyzet. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

Fehér Attila; Csiszár Jolán; Szepesi Ágnes; Gallé Ágnes; Ördög Attila: Molecular plant physiology. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

Horváth Edit; Váry Zsolt; Brunner Szilvia; Gallé Ágnes; Gémes Katalin; Tari Irma; Csiszár Jolán: Hardening effect of salicylic acid : role of glutathione transferases in the improved stress tolerance. [Tanítási erőforrások, tanulási objektumok]

Csiszár Jolán; Horváth Edit; Váry Zsolt; Gallé Ágnes; Szepesi Ágnes; Brunner Szilvia; Tari Irma: Role of glutathione transferases in the hardening effect of salicylic acid in tomato. [Tanítási erőforrások, tanulási objektumok]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 16. 16:19:56 CEST.