Ultrahang-előkezelés hatása a tej oltós alvadására

Szentesi Zsuzsanna: Ultrahang-előkezelés hatása a tej oltós alvadására. [Presentation]

[thumbnail of 2010-0012_78_04.pdf]
Preview
Slideshow
2010-0012_78_04.pdf

Download (988kB) | Preview
Item Type: Presentation
Contributors:
Contribution
Name
Email
UNSPECIFIED
Csanádi József
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bara Tamásné
UNSPECIFIED
Number of Pages: 13
Language: Hungarian
Learning Material Type: presentation
Projects: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Faculty: Faculty of Engineering
Uncontrolled Keywords: élelmiszerkémia
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry > 01.04.06.23. Food chemistry
Date Deposited: 2021. Jan. 08. 15:36
Last Modified: 2021. Jan. 08. 15:36
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4614

Actions (login required)

View Item View Item