Szentesi Zsuzsanna: Ultrahang-előkezelés hatása a tej oltós alvadására. [Prezentáció]
Előnézet |
Prezentáció
2010-0012_78_04.pdf Letöltés (988kB) | Előnézet |
Oktatási anyag típusa: | Prezentáció |
---|---|
Közreműködők: | Közreműködés típusa Közreműködő Email NEM RÉSZLETEZETT Csanádi József NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Bara Tamásné NEM RÉSZLETEZETT |
Oldalszám: | 13 |
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | prezentáció |
Projektek: | TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 |
Kar: | Mérnöki Kar |
Kulcsszavak: | élelmiszerkémia |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia > 01.04.06.23. Élelmiszerkémia |
Feltöltés dátuma: | 2021. Jan. 08. 15:36 |
Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 08. 15:36 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4614 |
Tétel nézet |