Ultrahang-előkezelés hatása a tej oltós alvadására

Szentesi Zsuzsanna: Ultrahang-előkezelés hatása a tej oltós alvadására. [Prezentáció]

[thumbnail of 2010-0012_78_04.pdf]
Előnézet
Prezentáció
2010-0012_78_04.pdf

Letöltés (988kB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Prezentáció
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködő
Email
NEM RÉSZLETEZETT
Csanádi József
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Bara Tamásné
NEM RÉSZLETEZETT
Oldalszám: 13
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: prezentáció
Projektek: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Kar: Mérnöki Kar
Kulcsszavak: élelmiszerkémia
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia > 01.04.06.23. Élelmiszerkémia
Feltöltés dátuma: 2021. Jan. 08. 15:36
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 08. 15:36
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4614
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet