Szentesi Zsuzsanna: Ultrahang-előkezelés hatása a tej oltós alvadására. [Prezentáció]
| Előnézet | Prezentáció 2010-0012_78_04.pdf Letöltés (988kB) | Előnézet | 
| Oktatási anyag típusa: | Prezentáció | 
|---|---|
| Közreműködők: | Közreműködés típusa Közreműködő Email NEM RÉSZLETEZETT  Csanádi József NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT  Bara Tamásné NEM RÉSZLETEZETT | 
| Oldalszám: | 13 | 
| Nyelv: | magyar | 
| Tananyag típusa: | prezentáció | 
| Projektek: | TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 | 
| Kar: | Mérnöki Kar | 
| Kulcsszavak: | élelmiszerkémia | 
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia > 01.04.06.23. Élelmiszerkémia | 
| Feltöltés dátuma: | 2021. Jan. 08. 15:36 | 
| Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 08. 15:36 | 
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4614 | 
|  | Tétel nézet | 

 
      