Közepes és magas kakaóanyag tartalmú csokoládétermékek antioxidáns tartalmának vizsgálata

Nagy Sándor: Közepes és magas kakaóanyag tartalmú csokoládétermékek antioxidáns tartalmának vizsgálata. [Prezentáció]

[thumbnail of 2010-0012_77_08.pdf]
Előnézet
Prezentáció
2010-0012_77_08.pdf

Letöltés (936kB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Prezentáció
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködő
Email
NEM RÉSZLETEZETT
Gyimes Ernő
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Gábor Miklósné
NEM RÉSZLETEZETT
Oldalszám: 17
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: prezentáció
Projektek: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Kulcsszavak: élelmiszerkémia, csokoládé
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok > 01.04.06. Alkalmazott és ipari kémia > 01.04.06.23. Élelmiszerkémia
Feltöltés dátuma: 2021. Jan. 08. 15:23
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 08. 15:23
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4613
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet