Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére

Boross Nikoletta; Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of ÉLelmiszermikrobiológia gyak jegyzet-kész.pdf]
Előnézet
Szöveg
ÉLelmiszermikrobiológia gyak jegyzet-kész.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Dátum: 2018
Oldalszám: 85
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Tananyag szervezettségi szintje: önálló tantárgy, kurzus
Tipikus tanulási idő: 15 hét
Nehézségi szint: 3
Célcsoport:
Hallgató típus
Szak típus
MSc/MA/OM
nappali
MSc/MA/OM
levelező
Kapcsolódó URL-ek: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13249
Projektek: EFOP-3.5.1-16-2017-00004
Alprojekt: AP1, AP2
Altéma száma: AP1_MK, AP2_MK
Tanszék, intézet: Élelmiszermérnöki Intézet
Kar: Mérnöki Kar
Kurzuskód: NOBET032/1, LOBET032/1, NOEET022/1, LOEET022/1
Kurzusnév: Élelmiszermikrobiológia gyak., Mikrobiológiai biztonság és minőség gyak
Megjegyzések: Bibliogr.: 85. p.
Kulcsszavak: élelmiszermikrobiológia, higiénia vizsgálat, vizsgálat, víz, levegő
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.05. Mikológia
Feltöltés dátuma: 2019. Júl. 15. 13:07
Utolsó módosítás: 2020. Nov. 24. 10:25
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2114
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet