Boross Nikoletta; Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
ÉLelmiszermikrobiológia gyak jegyzet-kész.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
---|---|
Dátum: | 2018 |
Oldalszám: | 85 |
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
Tananyag szervezettségi szintje: | önálló tantárgy, kurzus |
Tipikus tanulási idő: | 15 hét |
Nehézségi szint: | 3 |
Célcsoport: | Hallgató típus Szak típus MSc/MA/OM nappali MSc/MA/OM levelező |
Kapcsolódó URL-ek: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13249 |
Projektek: | EFOP-3.5.1-16-2017-00004 |
Alprojekt: | AP1, AP2 |
Altéma száma: | AP1_MK, AP2_MK |
Tanszék, intézet: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kar: | Mérnöki Kar |
Kurzuskód: | NOBET032/1, LOBET032/1, NOEET022/1, LOEET022/1 |
Kurzusnév: | Élelmiszermikrobiológia gyak., Mikrobiológiai biztonság és minőség gyak |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 85. p. |
Kulcsszavak: | élelmiszermikrobiológia, higiénia vizsgálat, vizsgálat, víz, levegő |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.05. Mikológia |
Feltöltés dátuma: | 2019. Júl. 15. 13:07 |
Utolsó módosítás: | 2020. Nov. 24. 10:25 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2114 |
Tétel nézet |