Bodai László:
Fehérje - nukleinsav kölcsönhatások vizsgálati módszerei.
(2015)
[Prezentáció]
| Oktatási anyag típusa: |
Prezentáció
|
| Dátum: |
2015 |
| Nyelv: |
magyar |
| Tananyag típusa: |
prezentáció |
| Kapcsolódó URL-ek: |
http://eta.bibl.u-szeged.hu/1055/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1056/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1057/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1058/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1059/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1060/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1061/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1062/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1064/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1065/ |
| Projektek: |
TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 |
| Kar: |
Természettudományi és Informatikai Kar |
| Kurzusnév: |
Makromolekulák vizsgálata, Molekuláris, mikrobiológiai, immunológiai képzések fejlesztése |
| Kulcsszavak: |
fehérjék, makromolekulák |
| Szakterület: |
01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.03. Biokémia és molekuláris biológia 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.03. Biokémia és molekuláris biológia > 01.06.03.03. Biokémia 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.03. Biokémia és molekuláris biológia > 01.06.03.04. Molekuláris biológia 03. Orvos- és egészségtudomány 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.04. Orvosi biotechnológia 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.04. Orvosi biotechnológia > 03.04.03. DNS, fehérjék, enzimek azonosítása és működésük kutatása, továbbá a betegségek kialakulásával való kapcsolatuk vizsgálatának technológiái |
| Feltöltés dátuma: |
2018. Nov. 13. 14:40 |
| Utolsó módosítás: |
2019. Apr. 23. 11:32 |
| URI: |
https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1063 |
Bővebben:
 |
Tétel nézet |