Fehérjék és fehérje-fehérje interakciók vizsgálata

Bodai László: Fehérjék és fehérje-fehérje interakciók vizsgálata. (2015) [Presentation]

[img] Slideshow
08_feherje_feherje_interakciok_new.pptx
Restricted to: SZTE eduID users only [Videós segédlet]

Download (1MB)
Item Type: Presentation
Language: Hungarian
Pedagogic Type: presentation
Related URLs: http://eta.bibl.u-szeged.hu/1055/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1056/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1057/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1058/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1059/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1060/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1061/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1063/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1064/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1065/
Projects: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001
Faculty: Faculty of Science and Informatics
Course name: Makromolekulák vizsgálata, Molekuláris, mikrobiológiai, immunológiai képzések fejlesztése
Uncontrolled Keywords: fehérjék
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.03. Biochemistry and molecular biology
03. Medical and health sciences
03. Medical and health sciences > 03.04. Medical biotechnology
03. Medical and health sciences > 03.04. Medical biotechnology > 03.04.03. Technologies involving identifying the functioning of DNA, proteins and enzymes and how they influence the onset of disease and maintenance of well-being (gene-based diagnostics and therapeutic interventions (pharmacogenomics, gene-based
Date Deposited: 2018. Nov. 13. 14:36
Last Modified: 2019. Apr. 23. 11:33
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1062

Actions (login required)

View Item View Item