Bodai László:
Fehérjék kimutatása és tisztítása.
(2015)
[Prezentáció]
Oktatási anyag típusa: |
Prezentáció
|
Dátum: |
2015 |
Nyelv: |
magyar |
Tananyag típusa: |
prezentáció |
Kapcsolódó URL-ek: |
http://eta.bibl.u-szeged.hu/1055/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1056/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1057/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1058/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1059/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1060/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1062/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1063/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1064/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1065/ |
Projektek: |
TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 |
Kar: |
Természettudományi és Informatikai Kar |
Kurzusnév: |
Makromolekulák vizsgálata, Molekuláris, mikrobiológiai, immunológiai képzések fejlesztése |
Kulcsszavak: |
fehérjék |
Szakterület: |
01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.03. Biokémia és molekuláris biológia 03. Orvos- és egészségtudomány 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.04. Orvosi biotechnológia 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.04. Orvosi biotechnológia > 03.04.03. DNS, fehérjék, enzimek azonosítása és működésük kutatása, továbbá a betegségek kialakulásával való kapcsolatuk vizsgálatának technológiái |
Feltöltés dátuma: |
2018. Nov. 13. 14:33 |
Utolsó módosítás: |
2019. Apr. 23. 11:33 |
URI: |
https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1061 |
Bővebben:
|
Tétel nézet |