Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban. [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
fermentacios_technologiak_tananyag.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
---|---|
Oldalszám: | 46 |
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
Projektek: | TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014 |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 46. p. |
Kulcsszavak: | fermentáció, élelmiszeripar, erjedés |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia > 02.08.02. Bioprocessz technológiák (biológiai folyamatok által működő ipari folyamatok) biokatalízis, fermentáció |
Feltöltés dátuma: | 2018. Nov. 14. 22:11 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 14. 22:11 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/719 |
![]() |
Tétel nézet |