Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésdinamikájára és aerob stabilitására

Bacsa Zsófia: Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésdinamikájára és aerob stabilitására. (2012) [Prezentáció]

[thumbnail of 2010-0012_94_02.pdf]
Előnézet
Prezentáció
2010-0012_94_02.pdf

Letöltés (314kB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Prezentáció
Dátum: 2012
Oldalszám: 15
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: prezentáció
Projektek: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Kar: Mezőgazdasági Kar
Kulcsszavak: növénytermesztés, kukorica, tartósítószer
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat > 04.01.07. Növénytermesztés és növényvédelem
Feltöltés dátuma: 2020. Dec. 11. 12:42
Utolsó módosítás: 2020. Dec. 11. 13:01
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4190
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet