Beszédes Sándor: Evaporation. (2020) [Prezentáció]
|
Prezentáció
Food industry evaporation.pdf Hozzáférés korlátozott: Csak SZTE eduID-val rendelkezők [Videós segédlet] Letöltés (2MB) |
Angol cím
Evaporation [in food processing]
| Oktatási anyag típusa: | Prezentáció |
|---|---|
| Angol cím: | Evaporation [in food processing] |
| Dátum: | 2020 |
| Nyelv: | angol |
| Tananyag típusa: | prezentáció |
| Nehézségi szint: | 4 |
| Célcsoport: | Hallgató típus Szak típus MSc/MA/OM NEM RÉSZLETEZETT |
| Tanszék, intézet: | Folyamatmérnöki Intézet |
| Kar: | Mérnöki Kar |
| Kurzuskód: | NOEET063_EN |
| Kulcsszavak: | evaporation, material and energy balance |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok |
| Feltöltés dátuma: | 2020. Aug. 29. 08:14 |
| Utolsó módosítás: | 2020. Aug. 29. 08:14 |
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3338 |
![]() |
Tétel nézet |

