Bodai László:
  
  
Fehérjék és fehérje-fehérje interakciók vizsgálata.
  
(2015)
[Prezentáció]
  
  
  
  
  
  
    
  
    
      
      
    
  
  
  
  
  
  
  
  
    
      | Oktatási anyag típusa: | 
      
        Prezentáció
        
        
        
       | 
    
    
    
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Dátum: | 
          2015 | 
        
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Nyelv: | 
          magyar | 
        
      
    
      
    
      
        
          | Tananyag típusa: | 
          prezentáció | 
        
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Kapcsolódó URL-ek: | 
          http://eta.bibl.u-szeged.hu/1055/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1056/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1057/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1058/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1059/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1060/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1061/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1063/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1064/, http://eta.bibl.u-szeged.hu/1065/ | 
        
      
    
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Projektek: | 
          TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001 | 
        
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Kar: | 
          Természettudományi és Informatikai Kar | 
        
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Kurzusnév: | 
          Makromolekulák vizsgálata, Molekuláris, mikrobiológiai, immunológiai képzések fejlesztése | 
        
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Kulcsszavak: | 
          fehérjék | 
        
      
    
      
    
      
        
          | Szakterület: | 
          01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.03. Biokémia és molekuláris biológia 03. Orvos- és egészségtudomány 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.04. Orvosi biotechnológia 03. Orvos- és egészségtudomány > 03.04. Orvosi biotechnológia > 03.04.03. DNS, fehérjék, enzimek azonosítása és működésük kutatása, továbbá a betegségek kialakulásával való kapcsolatuk vizsgálatának technológiái | 
        
      
    
      
        
          | Feltöltés dátuma: | 
          2018. Nov. 13. 14:36 | 
        
      
    
      
        
          | Utolsó módosítás: | 
          2019. Apr. 23. 11:33 | 
        
      
    
    
      | URI: | 
      https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1062 | 
    
  
  
  
  
    Bővebben:
    
    
      
          | 
        Tétel nézet |