Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban

Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban. [Note, textbook]

[img]
Preview
Text
fermentacios_technologiak_tananyag.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Note, textbook
Number of Pages: 46
Language: Hungarian
Pedagogic Type: note, book
Projects: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Additional Information: Bibliogr.: 46. p.
Uncontrolled Keywords: fermentáció, élelmiszeripar, erjedés
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.08. Industrial biotechnology
02. Engineering and technology > 02.08. Industrial biotechnology > 02.08.02. Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation
Date Deposited: 2018. Nov. 14. 22:11
Last Modified: 2018. Nov. 14. 22:11
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/719

Actions (login required)

View Item View Item